ISFo

Seniorquiz mandag 26. november

Seniorquiz mandag 26. november

Hei på dere

Som vanlig på siste mandag i måneden blir det seniorquiz mandag 26. november på Levanger Bo- og Aktivitetssenter, kl. 12-14. Tiden inne for å skjerpe hjernen og ha det artig! Det er ikke farlig!

Ingen «dummer» seg ut, for deltakerne finner seg et lag etter eget ønske (ingen faste lag). De som pleier å delta synes det både er sosialt og ikke minst lærerikt. Ingen har så langt svart riktig på alle spørsmål, men alle finner svar på noen av dem. En del kan nok kalles kuriositeter og unyttig kunnskap, men det kan likevel være artig kunnskap. Quiz-gjengen erklærer seg å være i folkeopplysningens tjeneste!

Møt opp for en uformell og uhøytidelig kappestrid om nyttige og unyttige fakta. Vi lover morsomme spørsmål!

Det er plass til flere deltakere, så alle «faste» quizere oppfordres til å verve nye deltakere! Quizgjengen var rimelig fornøyd med oppmøtet siste gang, og særlig gledelig var den økende andelen kvinner.

Vi tar 50 kr for kaffe, noe å bite i og litt til premiering (en kaffepose til deltakerne på beste lag). Ingen påmelding er nødvendig.
Se på spørsmålene fra siste Quiz ved å åpne dokumentet nedenfor. Tanken er at ingen skal kunne alt, men de fleste kan litt. De beste lagene (eller kanskje de med mest flaks?) har gjerne – etter å ha diskutert spørsmålene i gruppen – omtrent 30 rette svar av i alt 40, så ikke fortvil!

mvh
Kjetil Vatn
Studie- og Aktivitetsutvalget i ISFo

Seniorquiz 2018 – oktober.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: