ISFo

Bilfører 65+

Bilfører 65+

Vi har blitt enige med Statens vegvesen om at de kommer til Levanger for å holde oppfriskingskurset “Bilfører 65+”. Dette er et fast opplegg som vegvesenet tilbyr enkelte steder i landet, men da vi tok kontakt hadde de ikke Levanger/Verdal på programmet nå. Så dette er et spesialtilbud til dere.

Kurset er beskrevet på nettsiden http://www.vegvesen.no/Forerkort/har-forerkort/Bilforer65pluss hvor man også kan forsette til “Nyttige tips til bilførere – Bilfører 65+” (om du ikke hopper over til nettsiden kan du kopiere nettadressen til internettleseren din).

Kurset er på 2 dager á 4 timer og inneholder IKKE test av kjøreferdigheter, så du risikerer IKKE å miste førerkortet! Kurset holdes av en godt erfaren person fra Statens Vegvesen, og man prøver å få til en samtalegruppe med en god dialog underveis. Det kan være greit å få litt hjelp til å forstå hva man bør passe på for å holde kjøreferdighetene ved like lengst mulig. De som var med forrige gang det ble arrangert var svært fornøyde.

Kurset er gratis. Kantina i Rådhuset kan bruke til å kjøpe seg kaffe/lunch.

Når: Vi har bestilt kursleder og lokale for å holde kurset to ganger:
A) første gruppe i uke 10 (mandag 4.3. og torsdag 7.3.)
og
B) andre gruppe i uke 11 (mandag 11.3. og torsdag 14.3.)

Begge grupper begge dager fra kl.10 til kl.14.
Hvor: Levanger Rådhus

Påmelding ved å svare til e-post studie . Vi ber om at dere angir om der kan delta en bestemt uke (A eller B) eller om det kommer på det samme. Dersom det blir skjevt med påmeldingen, er det fint om vi kan flytte noen av dere mellom ukene. Vi vil melde tilbake til dere i god tid hvilken uke dere blir med på.

mvh
Kjetil Vatn
leder i Studie- og Aktivitetsutvalget i ISFo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: