ISFo

Nettkafe på Verdal Bibliotek 9.4.2019 med tema om mulighetene med vår nye digitale TV-hverdag

Nettkafe på Verdal Bibliotek 9.4.2019 med tema om mulighetene med vår nye digitale TV-hverdag

Velkommen på nettkafe!

Nettkafe tirsdag 9.04.2019 fra kl 13.00 til kl 15.00 på Verdal Bibliotek. Vi har en tradisjonell nettkafe, men begynner med et tema som opptar mange: Hvilke alternativer har du for å kunne se TV og hva kan digital TV gi deg av muligheter:

Fra analog TV til vår nye digital TV-hverdag: Hvordan kan jeg se TV hjemme, i flere rom eller på hytta? Må jeg ha antenne, parabol eller kabel inn til huset? Eller kan jeg bruke Internet? Hva om jeg bare vil se NRK eller bare vil se filmer og serier? Bør jeg kjøpe Smart TV? Må jeg ha 4k TV? På nettkafeen denne dagen vil vi ta opp digital TV som tema og hvilke muligheter du har for å få TV hjemme eller på hytta. Ansvarlig: Roald Bergstrøm.

Vi avslutter med tradisjonell nettkafe hvor du får hjelp til hverdagens små og store digitale utfordringer. Ansvarlig: Svein Gunnar Råen og elever fra videregående skole som hjelper til.

Nettkafeen er åpen for alle. Det er bare å komme, ingen forhåndspåmelding. Ta med din egen mobil, nettbrett eller pc. Arrangeres i samarbeid med Verdal Bibliotek og Innherred seniorforum.

Kaffespleis med noe attåt kr 50,-.

Velkommen

ISFO/Nettgruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: