ISFo

Kurs i førstehjelp – “Mens vi venter på ambulansen”

Kurs i førstehjelp – “Mens vi venter på ambulansen”

Hei på dere

Vi tilhører en aldersgruppe der akutte medisinske situasjoner inntreffer litt oftere enn før. Når skal vi ringe etter ambulanse? Hva skal vi gjøre mens vi venter? Det er greit å ha tenkt gjennom dette før vi står midt i en kritisk situasjon, hvor vi nok vil være nokså usikre på hva vi skal gjøre og veldig stressa.

Torsdag 3. oktober kl.12-14 holder vi et førstehjelpskurs – “mens vi venter på ambulansen”. Kurset holdes i Levanger kulturskoles sine lokaler (dramarommet) i den gamle byskolen, bruk elevinngangen i enden av bygget. Det er ofte ledige (ingen garanti!) avgiftsbelagte P-plasser nedenfor kirka. Plassen foran skolebygningen kan dere ikke bruke.

Kursholder Per-Anders Skjei har lang erfaring fra ambulansetjeneste. Det blir praktiske øvelser på livreddende førstehjelp.

Det blir en liten pause med kaffe og noe å bite i. Pris på kurs og kaffe blir 200 kr. Vi tar kontant betaling og Vipps.

Disse kursene har tidligere vært populære, så vi må ha påmelding. Send e-post til studie . Først til mølla osv. Vi sender beskjed til dere noen dager før kurset hvordan det ligger an.

En sak: alle kan få nytte av å ha installert appen 113 på telefonen. Da vil man for eksempel gi redningstjenesten tilgang til hvor vi befinner oss.

mvh
Kjetil Vatn
leder i Studie- og Aktivitetsutvalget i ISFo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: