ISFo

Årets første Seniorquiz mandag 27. januar

Årets første Seniorquiz mandag 27. januar

Nytt år og nye muligheter! For tiden ser været ut til å passe bra for inneaktiviteter, så møt opp på Levanger Bo- og Aktivitetssenter mandag 27. januar, kl. 12-14 for årets første Seniorquiz! Tiden er inne for å skjerpe, eller i det minste vedlikeholde, hjernen og ha det artig! Det er ikke farlig! Og så møter du folk i samme ærend.

Ingen “dummer” seg ut! Deltakerne finner seg et lag etter eget ønske (ingen faste lag, selv om noen gjerne finner noen de kjenner fra før). De fleste som deltar synes det både er sosialt og ikke minst lærerikt. Ingen har så langt svart riktig på alle spørsmål, men alle finner svar på noen av dem. En del tema kan nok kalles kuriositeter og unyttig kunnskap, men det oftest er likevel artig kunnskap. Quiz-gjengen erklærer seg å være i folkeopplysningens tjeneste!

Møt opp for en uformell og uhøytidelig kappestrid om nyttige og ikke minst unyttige fakta. Vi lover morsomme spørsmål!

Oppmøtet har vært variert noe, men økte en god del i vårsesongen (spesielt bra er det at kvinneandelen har økt). Det er god plass til flere deltakere, så alle “faste” quizere oppfordres til å verve nye deltakere!

Vi tar 50 kr for kaffe, noe å bite i og litt til premiering (en kaffepose til deltakerne på beste lag). Ingen påmelding er nødvendig.

Spørsmålene (og svarene) fra siste gang er i dokumentet under. De beste lagene (eller kanskje de med mest flaks?) har gjerne – etter å ha diskutert spørsmålene i gruppen – opptil 30 rette svar av i alt 40, så ikke fortvil! Tanken er at ingen skal kunne alt, men de fleste kan litt.

mvh
Kjetil Vatn
Studie- og Aktivitetsutvalget i ISFo

Seniorquiz nov 2019.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: