ISFo

Kjære medlem i Innherred Seniorforum

Kjære medlem i Innherred Seniorforum

Kjære medlem i Innherred Seniorforum.

Det inntraff en unntakstilstand i Norge 12. mars. Da ble våre egne liv og samfunnslivet radikalt endret.

Innherred Seniorforum(ISFO) aktiviteter og tilbud til sine medlemmer ble naturligvis også påvirket av smittevernreglene som politiske og faglige myndigheter innførte.

Det ble bråstopp på arrangement som:

Seniortreff, første onsdag i mnd.

Seniorkino, andre onsdag i mnd.

Quiz, siste mandag i mnd.

Kursvirksomhet

Turer i skog og mark og ved sjø.

Teater-, konsertturer og tur til York England

Nettkafe er til dels opprettholdt gjennom digital organisering.

ISFO har forsøkt gjennom sin hjemmeside å tilby opplevelser som konserter, operaforestillinger, foredrag. Jeg håper at mange av dere har hatt glede av dette.

Det er mye usikkerhet omkring hvordan pandemien vi utvikle seg, og hvordan det vil sette rammer for vårt samfunnsliv. Styret vil naturligvis følge nøye med. Det vi må gå ut fra som nesten sikkert, er at de generelle smittevernreglene opprettholdes ut året. Det vil si 1 meters avstand, handvask, hosting i albuekroken, og å holde seg heime ved forkjølelse . Vi må også hele tiden ha i bakhodet at våre medlemmers alder er en risikofaktor vi må ta med i betraktningen.

Pr. dags dato rapporterer utvalgslederne i ISFO følgende:

Seniortreff: Der undersøkes muligheten for å arrangere fysiske møter fra høsten av.

Seniorkino: Kan komme i gang fra høsten av.

Quiz: Inntil videre vil vi sende spørsmål og svar som epost til alle. Quizgjengen tester også ut bruken av videobasert arrangement, med innsending av svar fra deltakerne, men kommer tilbake til om dette praktisk lar seg gjøre.

Kursvirksomhet: Vi vil prøve kurs som lar seg gjennomføre som videomøte, uten å ha konkretisert dette nærmere.

Turer i skog og mark og ved sjø:

Alle planlagte veteranturer i 2020 er utlagt på Innherred Seniorforum sin hjemmeside https://www.innherredseniorforum.no/.

Som kjent er alle turene i april og mai avlyst grunnet koronarestriksjonene. 28. mai vil det bli utsendt e-post om junimøtene til alle våre medlemmer med e-post. Imidlertid vil det dessverre ikke være mulig, med dagens smittevernregler, å gjennomføre veteranturer for flere titalls deltakere.

Teater-, konsertturer, og tur til York: Felles transport til arrangement er ikke mulig nå. Tur til York avlyst, men vil gjentas neste år.

Nettgruppa: Nettgruppa fortsetter med digital assistanse. I første rekke har vi hatt kurs i bruk av videokonferanser, men senere vil vi også kunne tilby fjernhjelp ved problemer med PC eller nettbrett

ISFO vil fortsette med å legge ut foredrag, konserter, operaforestillinger på nettsiden, https://www.innherredseniorforum.no

Så håper vi at unntakstilstanden snart er over slik at ISFO kan gjenoppta sin vanlige virksomhet igjen. Der våre medlemmer kan møtes i sosialt samvær, lære, oppleve, bli utfordret og styrke kropp og sjel i møte med naturen.

God 17. mai. I år har vi god grunn til å feire at vi bor i Norge!

På vegne av styret i ISFO

Anne-Brit Skjetne

Styreleder.

Innherred Seniorforum brev til medlemmene.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: