ISFo

Velkommen til Seniortreff på Stiklestad 2. september 2020

Velkommen til Seniortreff på Stiklestad 2. september 2020

Seniortreff på Stiklestad NKS onsdag 2. september kl 12.00

Endelig kan vi invitere til seniortreff, denne gang med finansrådgiver i Sparebank1 SMN, Marit Jørpeland. Hennes foredrag heter « Fasade» og handler om økonomi i ulike livsfaser. I tillegg vil hun bruke ca 15 minutter på å snakke om fremtidsfullmakt og hvordan vi kan ordne det.

Marit er opptatt av vi ikke skal bruke penger vi ikke har og at vi ikke må la behovet for å beholde «fasaden» ødelegge økonomien vår.
Hun har holdt foredrag i skoler og næringsliv om økonomi og hvordan vi forvalter våre penger på en god eller dårlig måte. Hun er også opptatt av samfunnet rundt seg og deltar i mange arrangementer og prosjekter. Nå er det mest aktuelle å skaffe Verdal Bo og helsetun en kiosk og en pub., til glede for beboere og pårørende.

Dette blir et foredrag med humor og gode råd. Dette kan vi glede oss til!

På grunn av smittevernreglene fra folkehelseinstituttet må vi nå endre en del rutiner i forbindelse med treffet. Vi må ha påmelding, så vi har informasjon om alle deltakere. Vi vil heller ikke ta betaling i døra, alle må betale med Vipps eller i nettbank. Helst i forkant. Vi kan heller ikke ha mer enn 100 deltakere, så her gjelder «først til mølla»-prinsippet.

Stiklestad NKS har ansvaret for at alle smittevernregler overholdes med avstand mellom deltakere , en meter, maten serveres og alle må sprite hender.

Vi deltakere har også ansvar: IKKE kom om du ikke er helt frist og pass på å holde avstand. Gjør vi det er det helt trygt å komme på seniortreff!

Vi gleder oss til å møte dere igjen og håper at mange tar turen til Stiklestad 2.september.

Som vanlig blir det kulturinnslag av Verdal kulturskole, kaffe, brød og sosialt samvær. Prisen er også den samme: 150 kr,

Trykk på denne lenken for påmelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: