ISFo

Starter Seniorquiz 28.sept

Starter Seniorquiz 28.sept

Etter lang tid uten å treffes for å leke oss med nyttige og unyttige fakta, forsøker vi oss med Seniorquiz igjen mandag 28. september kl. 12-14.

Vi kan ikke bruke det vanlige stedet, men leier i stedet Hegle Grendehus. Det ligger synlig fra E6 – det gule bygget i retning Okkenhaug, som i sin tid var skolen i Hegle krets. Det er også godt med parkeringsplass her, men for de som bor i Levanger er det også innen rimelig gang/sykkelavstand.

Vi har god plass og kan overholde meteren. Vi er pålagt å ha en deltakerliste med kontaktdetaljer (slettes etter 10 dager), så derfor må vi ha påmelding. Det gjøres ved å sende e-post til studie inntil dagen før quizen.

Så nå er tiden er inne for å skjerpe, eller i det minste vedlikeholde, hjernen og ha det artig! Du møter folk i samme ærend.

Ingen “dummer” seg ut! Deltakerne finner seg et lag etter eget ønske (ingen faste lag, selv om noen gjerne finner noen de kjenner fra før). De fleste som deltar synes det både er sosialt og ikke minst lærerikt. Ingen har så langt svart riktig på alle spørsmål, men alle finner svar på noen av dem. En del tema kan nok kalles kuriositeter og unyttig kunnskap, men oftest er det likevel artig kunnskap. Spørsmålene vises også på veggen, og vi forsøker å gjøre det litt ekstra lærerikt/underholdende ved å forklare svarene med å vise bilder og andre typer illustrasjoner. Quiz-gjengen erklærer seg å være i folkeopplysningens tjeneste!

Møt opp for en uformell og uhøytidelig kappestrid om nyttige og ikke minst unyttige fakta. Vi lover morsomme spørsmål!

Oppmøtet har vært variert noe, men før Covid-19 stoppet oss var det en bra økning (spesielt bra er det at kvinneandelen har økt). Det er god plass til flere deltakere, så alle “faste” quizere oppfordres til å verve nye deltakere!

Vi tar 50 kr for kaffe, noe å bite i og litt til premiering (en kaffepose til deltakerne på beste lag). Vi ønsker at dere betaler med Vipps.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: