ISFo

Velkommen til digitalt seniorforum onsdag 6.2.2021

Velkommen til digitalt seniorforum onsdag 6.2.2021

Hei

Digitalt seniortreff kl 12.00

Husk det digitale seniortreffet onsdag 6.1.2020. Du kan bli med på mobil, nettbrett/ipad eller PC. Det vil fungere uansett hva du bruker. Foredraget starter presis kl 12.00 og varer ca 40 minutter.

Dette er et unikt tilbud bare til ISFOs medlemmer. Vi har vært så heldige et Roger Rein vil holde et foredag bare for oss. Tiitelen på foredrag er: 2020 – og krigen jeg aldri glemmer. Det er bare å trykke på linken under så blir du automatisk koblet opp og kan følge med på foredraget:

Linken du må trykke på: 2020 – og krigen jeg aldri glemmer

Digital kaffe og prat kl 13.00

Etter foredraget så kan du ordne deg litt kaffe og eventuelt noe attåt og bli med på vår digitale kaffe på Zoom. Her blir vi koblet opp slik at alle kan snakke med alle. Det er bare å trykke på den neste linken så blir du atomatisk koblet opp. Dersom du ikke har brukt Zoom tidligere så får du kanskje opp noen meldinger om at du må tillate nedlasting av Zoom samt tilkobling til lyd og bilde. Du må svare ja på alt dette for å bli koblet opp. Zoom fungerer både på mobil, nettbrett/ipad og PC.

Trykk på linken under kl 13.00 for å bli med:

Linken du må trykke på: Digital kaffe

På det digitale seniortreffet så vil du få overført foredraget, men kan ikke stille spørsmål. På den digitale kaffen blir alle koblet opp slik at vi kan både se og snakke med hverandre. Det brukes derfor 2 ulike teknologier for de 2 løsningene, men for dere så er det bare å trykke på linkene til de rette tidspunktene og følge anvisningen så skal dere bli koblet opp automatisk.

Det er ikke vanskelig, men har du ikke prøvd det før og får problemer så må du bare prøve neste gang. Det vil fungere enten du bruker en mobiltelefon, et nettbrett/ipad, PC eller eventuelt en nyere Smart TV

Velkommen til digitalt foredrag med etterfølgende digital kaffe på onsdag!

Beste hilsen

ISFO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: