ISFo

Seniorquiz mandag 25. oktober

Seniorquiz mandag 25. oktober

Hei på dere!

Etter en periode med av og – i midlertidige lokaler – på med SeniorQuiz får vi igjen bruke samlingsrommet på LBAS igjen. Så nå blir det tradisjonell quiz, denne gangen med bare oppleste spørsmål.

Kom til Levanger Bo- og Aktivitetssenter mandag 25. oktober kl. 12-14 for å gi hjernen litt å bryne seg på. Quizmasterne Karl og Jarle lover noen vanskelige, men mest artige spørsmål. Noe kan også kalles helt unyttig kunnskap. Og så møter du andre som er ute etter det samme som deg.

Oppmøtet ved de få fysiske quizene vi hadde under pandemien har variert noe. Når smitten nå har gått kraftig ned er det bare å møte opp. Det er god plass til flere deltakere, så alle “faste” quizere oppfordres til å verve nye deltakere!

Vi tar 50 kr for kaffe, noe å bite i og litt til premiering (en kaffepose til deltakerne på beste lag). Ingen påmelding er nødvendig.

Spørsmålene (og svarene) fra siste gang er i dokumentet under. De beste lagene (eller kanskje de med mest flaks?) har gjerne – etter å ha diskutert spørsmålene i gruppen – opptil 30 rette svar av i alt 40, så ikke fortvil! Tanken er at ingen skal kunne alt, men de fleste kan litt.

mvh
Kjetil Vatn

Quizgjengen

Senior-Quiz september 2021.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: