ISFo

Seniortreff 6.april med Tone Sofie Aglen

Seniortreff 6.april med Tone Sofie Aglen

Da blir det Seniortreff med Tone Sofie Aglen på Stiklestad NKS, onsdag 6.april kl. 12.00.

Temaet for Innherred seniorsforums april-treff er «Norsk politikk, Trøndelag og Innherred sett fra Akersgata». Det er politisk kommentator i VG, Tone Sofie Aglen som gir oss et innblikk i aktuelle politiske saker.

Tone Sofie Aglen er politisk kommentator i VG. Hun er utdannet statsviter fra NTNU og kommer opprinnelig fra Nærøy. Hun har variert bakgrunn fra politikk, administrasjon og samfunnsliv i Trøndelag. Hun jobbet som kommentator og politisk redaktør i Adresseavisen fra 2014-2019.

De som har lest, hørt og sett hennes kommentarer i aviser, radio og TV vet at hun har gode og reflekterte innspill i forhold til aktuelle saker.

Situasjonen i disse dager med store utenrikspolitiske utfordringer som påvirker både norsk innenrikspolitikk og forholdene i vår del av landet, vil nok være et bakteppe for foredraget.

Med de mange hendelsene og raske omveltningene vi nå ser, er det bare de som møter opp på Stiklestad den 6. april kl. 12.00, som får høre hva som er mest aktuelt fra Tone Sofie Aglens ståsted akkurat den dagen!

Selv om vi ikke lenger har antallsrestriksjoner, ønsker vi påmelding så vi kan planlegge treffet etter hvor mange vi blir.

Prisen er som vanlig kr 175 for medlemmer og 275 for de som ikke er medlemmer. Betal med Vipps 123400 eller direkte til Bankkonto 4420 09 60995.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

%d bloggere liker dette: