ISFo

Seniortreff TIRSDAG 6.desember HELSEPLATTFORMEN

Seniortreff TIRSDAG 6.desember HELSEPLATTFORMEN

Innherred Seniorforums treff6.desemberpå Stiklestad, har et meget aktuelt tema, den store snakkisen i TV og aviser om dagen, nemlig:

« Helseplattformen – hvordan går det med innføringa og vil den påvirke oss?»

Hilmar Hagen, prosjektleder i Helseplattformen i Nord-Trøndelag, vil å gi oss en informativ og forhåpentlig sannferdig historie om helseplattformen så langt.

Media har skrevet om dette i flere år og det har stort sett vært negativt, eller i det minste på en svært negativ måte. Mange har blitt veldig skeptiske og noen har kanskje også blitt skremt av manglende pasientsikkerhet. Vi vil derfor bidra til at våre medlemmer får korrekt informasjon om plattformen. Så får vi se, om det som står i media stemmer eller ikke.

Hilmar Hagen er fra levanger og er utdannet sykepleier og har jobbet ved Sykehuset ved Levanger, både som sykepleier og avdelingsleder. Fra 2017 har han jobbet med Helseplattformen, sammen med Katinka Meirik, utviklingssjef og faglig ansvarlig Helseplattformen.

I begynnelsen av neste år skal det elektroniske pasientsystemet innføres ved sykehusene i Namsos og Levanger, så vi vil alle bli berørt av dette, så det bør gå bra. Vi håper at Hilmar kan berolige oss. Dette blir spennende og lærerikt.

Hildur Norum, med pianist vil stå for det kulturelle innslaget og tema hun har fått er JUL.

I tillegg til foredrag og kulturinnslag, blir det som vanlig kaffe, bløtkake og sosialt samvær.

Vel møtt.
Utvalg for seniortreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: