ISFo

Seniortreff på Festiviteten TIRSDAG 3.oktober

Seniortreff på Festiviteten TIRSDAG 3.oktober

Da er det på tide med et nytt seniortreff. Denne gangen er det på Festiviteten, Levanger TIRSDAG 3.oktober kl.12.00.

Det er Jan Erik Steen, gutten fra Litjmarksbakken, som ble «Kulturentreprenør, bygningsentreprenør og altmuligmann» , som skal ta oss gjennom sitt spennende liv. Han vil ta oss gjennom liv og levnet fra ungdomstiden på Levanger og et sveip over den profesjonelle karrieren. Han sier at tilfeldighetenes spill har påvirket livet hans, som hos de fleste og i ettertid er det spennende å se hva det har medført.

Noe av det har ført til et fantastisk spennende radio- og fjernsynsmuseum i Selbu, der en kan se utviklingen av musikkmaskiner, radio og fjernsyn, og utrolig mye annet spennende. Han vil ta oss gjennom grunnlaget og utviklingen av museet.

For sitt arbeid med museet ble han tildelt Kongens fortjenestemedalje i 2022

Jan Erik er også en utøvende musiker, som arrangerer konserter både innendørs og utendørs på museet. Han tar med seg gitaren til Festiviteten, så vi får bli kjent med den siden av ham også. Dette er virkelig noe å glede seg til!

Vi vil gjerne ha påmeldinga innen mandag den 2. Oktober kl 14.00, til ellenlov eller sms til 48248342, så Festivitene kan ordne med litt enkel servering til oss og vi kan lage avkryssingslister

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400 gjerne på forhånd, eller når du kommer, du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995.

Styret i Seniortreff i ISFO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: