ISFo

Seniortreff på Stiklestad 7.februar

Seniortreff på Stiklestad 7.februar

Seniortreff Stiklestad 7.februar kl. 12.00
Denne gangen får vi virkelig besøk av en av våre egne : Admnistrerende direktør på Norske Skog, Håvard Busklein, skal snakke om: « Norske Skog – eventyret på Fibortangen – historie og fremtid»

Busklein sier at innlegget hans vil berøre etableringa på Skogn, – hvor er vi i dag, våre visjoner for fremtida og vår posisjon i lokalsammfunnet og skognæringa. Videre stikkord er: Verdiskaping, rekruttering og utvikling av Innherred.

Alle vi seniorer på Innherred kjenner vel til industrietabelringa på Fiborgtangen på 60-tallet og mange har hatt sin arbeidplass der eller i næringer i tilknytning denne.

Nå er det helt nye tider, med helt nye utfordringer, dette blir spennende å høre på.

Håvard Busklein er 39 år, oppvokst på Mule, bosatt på Inderøy med samboer og en sønn.

Håvard kommer fra gulvet på Norske Skog, allerede i forbindelse med sin utdanning i Teknisk Almenne Fag (TAF) på Levanegr vgs. startet han der. Senere har han hatt flere stillinger innen vedlikehold, produksjon og utviklingsavdelingen, før han nå er administrerende direktør.

Et fantastisk bevis for at veien gjennom praktisk arbeid og fagbrev, kan føre en langt.

Vi vil gjerne ha påmeldinga innen tirsdag 6. Februar kl. 14. så Stiklestad NSK kan planlegge møblering og mat og vi får laget lister til avkryssing.

Påmelding til ellenlov eller sms til 48248342.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400, husk å betale på meny: Seniortreff. Du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995, gjerne på forhånd

Vel møtt til et nytt trivelig treff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *