ISFo

Seniorquiz – mandag 19. februar

Seniorquiz – mandag 19. februar

Vår månedlige hjernetrim, Seniorquizen, holdes som vanlig på Levanger Bo- og Aktivitetssenter, men datoen er denne gang 19. februar (ikke siste mandag i måneden). Klokkeslettet er som vanlig kl 12-14.

Grunnen til å ta det ei uke før er at kjøkkenet har flytting den dagen vi skulle vært der, og da kan det bli forstyrrelser. Kommunen sier det kan bli litt «vakuum» en periode, men at de har kommet godt på vei med en avtale om fortsatt kafedrift og tilgang for lag og foreningen til lokalet, så vi får håpe at det ikke tar for mange uker, slik at vi også kan ha neste quiz der.

Seniorquiz er en veldig uhøytidelig lek med fakta. En del av det som det spørres om kan være lite viktig, men likevel ganske artig. Og det gjør godt for oss seniorer å få i gang hjernen, for det skal visstnok være med på å bremse den mentale aldringen. De som lager spørsmålene er veldig bevisst på å variere vanskegraden, så det blir noe som alle vet svaret på og noe er mer krevende. Og det svares som et lag, så ingen enkeltperson behøver å føle egen mangel på viten.

Deltakerne finner seg selv et bord med andre deltakere å diskutere spørsmålene med, så det er også en bra sosial aktivitet. Det er ingen faste lag, men enkelte bord har en kjerne som kan gå igjen. Beste lag får en kaffepremie.

Vi pleier å vise både spørsmål og svar på veggen, og prøver å gi svarene forklaringer som kan huskes, og som noen ganger er litt «artigfakta». Deltakerne påstår at dette gjør det hele både lærerikt og underholdende. Vi driver på sett og vis med voksenopplæring. Spørsmål og svar fra siste quiz ligger nedenfor Prøv dere selv!

Vi serverer kaffe og noe å bite i, så for å bestille omtrent rett mengde, samt innrede lokalet med passende antall bord/grupper, ber vi om PÅMELDING, senest dagen før quizen ved sende e-post til studie . Vi tar 70 kr per person, som helst betales med Vipps ved oppmøte.

Seniorquiz 2024 – januar.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *