ISFo

Velkommen til Afternoon Tea på Stiklestad!

Velkommen til Afternoon Tea på Stiklestad!

Velkommen til Afternoon Tea på Stiklestad!

ISFo v/kulturutvalget vil nå prøve å etablere et nytt sosialt og kulinarisk møtepunkt for
ISFos medlemmer.
I samarbeid med Stiklestad Hotell inviterer vi derfor medlemmene til "Afternoon Tea" i hotellrestauranten på Stiklestad onsdag 21. oktober fra 14.00 til 16.00 der medlemmene i koronatrygge omgivelser får muligheten til hyggelig samtale med fire personer ved hvert bord og med et serveringsfat som bugner av godsaker som hører
denne erkebritiske tradisjonen til.

I tillegg til te og/eller kaffe som er inkludert i prisen, vil det være anledning til å kjøpe både vin og musserende til måltidet. Hotellrestauranten vil selv presentere det vi får å spise, og hvis vi er heldige får vi kanskje også et lite kåseri om te-tradisjoner i Storbritannia samt et lite underholdningsinnslag fra kulturskolen i Verdal.

Det blir etasjefat med velsmakende fingersmørbrød, nydelige scones med clotted cream og syltetøy samt makroner, petitfour og te- eller kaffe!

Pris pr person er kr 275,- inkl. servering av mat, søtsaker & te eller kaffe. Arrangementet blir i hotellets restaurant bak biblioteket. Det er plass til maks 70 personer og de som
melder seg på først får plass. Påmeldingsmuligheten stopper automatisk når grensen for antall deltager er nådd.

Afternoon Tea er en britisk selskapstradisjon som oppstod på 1840-tallet. Mest kjent for «oppfinnelsen» var hertuginnen av Bedford, som følte sulten kom snikende mellom lunsj og middag. For å mette sulten ba hun hoffet lage henne en kanne te, med brød, smør og noe søtt til. Hun syntes at måltidet var så trivelig at hun etterhvert ville invitere gjester for å holde henne med selskap, og slik oppstod det man idag kaller Afternoon Tea.

Alle må som ønsker å delta må melde seg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Betalingen forgår med VIPPS til Innherred Seniorforum som anvist i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsskjemaet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: