ISFo

Seniortreff på Stiklestad Nasjonale Kultursenter tirsdag 3.november kl. 12.00.

Seniortreff på Stiklestad Nasjonale Kultursenter tirsdag 3.november kl. 12.00.

Seniortreff på Stiklestad Nasjonale Kultursenter tirsdag 3.november kl. 12.00.

Erik Stiklestad, verftsdirektør ved Kværner Verdal: «Utfordringer og omstillinger for Kværner Verdal i et framtidsperspektiv»

8.oktober kunne vi lese i avisa at Kværner Verdal har sikret seg en del av den grønne kaka og sikret seg en kontrakt på 1,5 milliarder kroner. «Dette er ikke blant de største kontraktene for Kværner Verdal, men det er en utrolig viktig kontrakt for fremtiden. Dette er det første viktige steget vi tar mot å være leverandør inn i det grønne skifte» sier Erik Stiklestad.

Det blir altså Kværners nye og pågående prosjekter og den forestående fusjonen med Aker Solutions som er noen av temaene Stiklestad vil ta for seg.

I tillegg vil han også fortelle om hvordan markedet ser ut framover og hvilke muligheter verftet ser for nye produkter innen fornybar energi.

Som en av Innherreds viktigste bedrifter med arbeidere fra alle kommunene som tilhører Innherred Seniorforums område, er det som skjer på Kværner av interesse for oss alle.

Erik Stiklestad har arbeidet på Kværner siden 2001 og tok over som verftsdirektør i 2019. Han har altså solid kjennskap til hva Kverner Verdal står for. Vi gleder oss til å høre om framtidsplanene for verftet.

På grunn av smittevernreglene fra folkehelseinstituttet må vi nå endre en del rutiner i forbindelse med treffet. Vi må ha påmelding, så vi har informasjon om alle deltakere. Vi vil heller ikke ta betaling i døra, alle må betale med Vipps 123400 eller i nettbank 4420 09 60995 Alle som betaler må oppgi navn på den/de det betales for. Helst i forkant Vi kan heller ikke ha mer enn 100 deltakere, så her gjelder «først til mølla»-prinsippet.

Stiklestad NKS har ansvaret for at alle smittevernregler overholdes med avstand mellom deltaker, en meter, maten serveres og alle må sprite hender.

Vi deltakere har også ansvar: IKKE kom om du ikke er helt frisk og pass på å holde avstand. Gjør vi det, er det helt trygt å komme på seniortreff!

Vi gleder oss til å møte dere igjen og håper at mange tar turen til Stiklestad 7.oktober

Som vanlig blir det kulturinnslag av Verdal kulturskole, kaffe, brød og sosialt samvær. Prisen er også den samme: 150 kr,

Her kan du melde deg på: Påmeldingsskjema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: