ISFo

Seniorquiz 28. februar

Seniorquiz 28. februar

Vi inviterer til Seniorquiz mandag 28. februar kl. 12-14 på Levanger bo- og aktivitetssenter (LBAS). Samfunnet er åpnet, og til tross for at mange blir smittet for tiden ønsker vi å gjennomføre quizen. Vi regner med at de som har symptomer, eller av andre grunner er skeptiske, holder seg hjemme.

De av oss som var på siste seniortreff fikk høre Steinar Krogstad (HUNT) gi en oppskrift på å bevare, særlig den mentale, helsa. Hovedpunktene var:

  • Gjør noe aktivt
  • Gjør noe sammen med andre
  • Gjør noe meningsfullt

Det er jo akkurat det vi gjør når vi deltar på seniorquiz! For det er meningsfullt å lære noe nytt, selv om det av og til er lek med ganske unyttige – men ganske så artige – fakta. Vi vil ha visning av spørsmål og svar på skjerm. Det er gøy å quize sammen med andre, så møt opp for en svært så uhøytidelig kappestrid. Ingen dummer seg ut!

Serveringen har gått opp i pris, kaffepremiene likeså, så da blir det til at vi tar 70 kr for å delta, som helst betales med Vipps.

Vi er veldig usikre på hvor mange som kommer, så denne gangen ber vi om påmelding. Send det til studie

For å gi dere noe å bryne dere på finner dere spørsmål og svar fra quizen i november nedenfor. Test deg selv og de rundt deg.

På vegne av Quiz-gjengen

Kjetil Vatn

Seniorquiz november 2021.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

%d bloggere liker dette: