ISFo

Senior-Quiz mandag 28. mars

Senior-Quiz mandag 28. mars

Vi inviterer til Seniorquiz mandag 28. mars kl. 12-14 på Levanger bo- og aktivitetssenter (LBAS). På quizen i februar kom det riktig bra med folk, slik at det ble 7 lag. Alle så ut til å trives godt med endelig å kunne treffes igjen.

Og vi var blitt inspirert av Steinar Krogstad (HUNT) om oppskriften på å bevare, særlig den mentale, helsa. Det er å være aktiv sammen med andre, og være engasjert i det du gjør. Det er jo akkurat det vi gjør når vi deltar på seniorquiz! Det hender jo at konkurranseinstinktet tipper over…

Egentlig er det en lek med ofte unyttige, men ganske så artige fakta. Vi vil ha visning av spørsmål og svar på skjerm. Det er gøy å quize sammen med andre, så møt opp for en svært så uhøytidelig kappestrid. Ingen dummer seg ut! Hjernen må jo også trimmes, og kanskje holder vi demensen unna litt til.

Serveringen har gått opp i pris, kaffepremiene likeså, så da blir det til at vi tar 70 kr for å delta, som helst betales med Vipps.

Dersom det kommer like mange som sist bør vi være godt forberedt, vi ber om påmelding. Send e-post til studie . Om du melder på flere vil vi ha navnene på alle.

Til inspirasjon legger vi ved spørsmål og svar på siste quiz. Test hverandre!

På vegne av Quiz-gjengen

Kjetil Vatn

Senior-Quiz Februar 2022.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

%d bloggere liker dette: