ISFo

Seniorquiz 18. mars

Seniorquiz 18. mars

På grunn av påska blir quizen en uke før vi vanligvis har den, altså mandag 18 .mars kl. 12-14.

Ikke bare det er utenom det vanlige: Vi holder quizen på Hegle Grendehus (like ovafor Heirkrysset på E6), ettersom bestillinga vår på LBAS hadde falt ut og rommet rakk å bli opptatt. Hegle Grendehus har den fordelen at det er lett å finne parkering der.

Ellers er vi ved det vanlige. Seniorquiz er en veldig uhøytidelig lek med fakta. En del av det som det spørres om kan være lite viktig, men likevel ganske artig. Og det gjør godt for oss seniorer å få i gang hjernen, for det skal visstnok være med på å bremse den mentale aldringen. De som lager spørsmålene er veldig bevisst på å variere vanskegraden, så det blir noe som alle vet svaret på og noe er mer krevende. Og det svares som et lag, så ingen enkeltperson behøver å føle egen mangel på viten.

Deltakerne finner seg selv et bord med andre deltakere å diskutere spørsmålene med, så det er også en bra sosial aktivitet. Det er ingen faste lag, men enkelte bord har en kjerne som kan gå igjen. Beste lag får en kaffepremie.

Vi pleier å vise både spørsmål og svar på veggen, og prøver å gi svarene forklaringer som kan huskes, og som noen ganger er litt «artigfakta». Deltakerne påstår at dette gjør det hele både lærerikt og underholdende. Vi driver på sett og vis med voksenopplæring. Spørsmål og svar fra siste quiz finnes nedenfor. Prøv dere selv!

Vi serverer kaffe og noe å bite i, så for å bestille omtrent rett mengde, samt innrede lokalet med passende antall bord/grupper, ber vi om PÅMELDING ved å sende e-post til studie . Vi tar 70 kr per person, som helst betales med Vipps ved oppmøte.

Seniorquiz 2024 – februar.pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *