ISFo

Arkiv 2021

Velkommen til digitalt seniortreff onsdag 6. januar 2021 kl 12.00!

Vi håper så mange som mulig blir med på vårt digitale seniortreff. Vi har vært så heldige å få Roger Rein til å gi oss et tilbakeblikk på spesielle hendelser i 2020

Roger Rein, ansvarlig redaktør i Innherred, har et nært forhold til Armenia. Da han ble utfordret til å holde et foredrag med et tilbakeblikk på 2020, valgte han å snakke om krigen mellom Armenia og Aserbajdsjan i fjor høst. Rein har flere besøk bak seg i dette området og har personlige bekjente som deltok i krigen i Nagorno-Karabakh. Dette blir en personlig betraktning rundt det som skjedde i et område som ikke ligger så langt unna oss, men samtidig ukjent for de fleste av oss.

Tittelen på foredraget er «2020 – og krigen jeg aldri glemmer».

På onsdag formiddag vil alle medlemmene i ISFO få tilsendt en epost med en link til foredraget. Det er bare å trykke på linken dere får tilsendt og så blir dere automatisk koblet opp enten dere bruker mobil, nettbrett eller en PC. Foredraget starter kl 12.00 presis og varer til ca 13.00.

Dersom du ønsker å ta en digital kaffe eller snakke sammen med andre så kan du etter foredraget koblet deg opp på en annen link til videokonferansesystemet Zoom så blir du koblet opp sammen med mange andre. Begge linkene får du i eposten på onsdag.

Velkommen på onsdag 6.1.2021 til både foredrag og eventuelt digital kaffe/samtale!

Nyttårshilsen

ISFO

Bildet:
Redaktør Roger Rein sammen med Nikol Pashinyan, statsminister i Armenia.