ISFo

Arkiv 2024

Seniortreff 7.5.2024 kl 12.00

Da er det nytt Seniortreff på Stiklestad.   TIRSDAG 7.mai  kl. 12.00. Pensjonert generalløytnant fra Hæren  Bernt Ivar Ferdinand Brovold vil snakke om «Verdenssituasjonen sett fra Sul». Han vil  bl.a. snakke om, Ukraina-krigen, Nato og hvordan dette påvirker oss.

Se mer info på invitasjonen som er vedlagt eller på www.isfo.no. Påmelding innen MANDAG 6.mai kl. 12.00 ellenlov@online.no eller sms 48248342

 Vel møtt 

 Ellen Løvli

Husk tur 24.4.2024

Grunnet avlysning av skituren 10 april, får vi en ny tur 24 april. Vi går en runde i Vuku. Starter ved Vukuhallen og går opp trappa, ca 5km med muligheter til å utvide til 8 km. Parkering ved Vukuhallen. Tørt og fint joggesko føre.

Oppmøte som vanlig kl 10.00  oppi Vuku

Olav

 


Seniorquiz 29.4.2024

Hei på dere!

Som vanlig på siste mandag i måneden blir det seniorquiz mandag 29. april på Levanger Bo- og Aktivitetssenter, kl. 12-14. Tiden inne for å skjerpe hjernen og ha det artig! Det er ikke farlig! Og så møter du folk i samme ærend.

Seniorquiz er en veldig uhøytidelig lek med fakta. En del av det som det spørres om kan være lite viktig, men likevel ganske artig. Og det gjør godt for oss seniorer å få i gang hjernen, for det skal visstnok være med på å bremse den mentale aldringen. De som lager spørsmålene er veldig bevisst på å variere vanskegraden, så det blir noe som alle vet svaret på og noe er mer krevende. Og det svares som et lag, så ingen enkeltperson behøver å føle egen mangel på viten.

Deltakerne finner seg selv et bord med andre deltakere å diskutere spørsmålene med, så det er også en bra sosial aktivitet. Det er ingen faste lag, men enkelte bord har en kjerne som kan gå igjen. Beste lag får en kaffepremie.

Vi pleier å vise både spørsmål og svar på veggen, og prøver å gi svarene forklaringer som kan huskes, og som noen ganger er litt «artigfakta». Deltakerne påstår at dette gjør det hele både lærerikt og underholdende. Vi driver på sett og vis med voksenopplæring.  Spørsmål og svar fra siste quiz er vedlagt. Prøv dere selv!

Vi serverer kaffe og noe å bite i, så for å bestille omtrent rett mengde, samt innrede lokalet med passende antall bord/grupper, ber vi om PÅMELDING, senest dagen før quizen ved å svare på denne e-posten. Vi tar 70 kr per person, som helst betales med Vipps ved oppmøte.

På vegne av quizgjengen

Kjetil Vatn


Brannsikkerhet i hjemmet 30.4.2024

Hei

Den 30. april kl. 12 og ca 3 timer utover har vi invitert oss til Levanger brann og redning, på den nye brannstasjonen. Vi får orientering ved fagfolkene om hva vi skal passe på, hvordan forberede oss, samt hva vi skal gjøre i en nødssituasjon. Det blir god anledning til å stille spørsmål. Vi får også kaffe og får en orientering om / omvisning i den nye brannstasjonen. Brannvesenet spanderer kaffe og holder arrangementet gratis. 

På grunn av begrensing i antall på undervisningsrommet MÅ VI HA PÅMELDING!! Det gjøres ved å trykke «Svar» på e-posten du har fått tilsendt. Først til mølla osv. Dersom det blir flere enn maksimalt antall gjentar vi dette til høsten. Vi bekrefter om du får plass i god tid på forhånd.

På vegne av ISFO

Kjetil Vatn

 

Husk Seniortreff + Årsmøte på Stiklestad onsdag 10.4.2024 kl 12.00


ÅRSMØTE INNHERRED SENIORFORUM – INNKALLING

Innherred Seniorforum kaller inn til årsmøte onsdag 10. april 2024 kl. 13.30. Møtet gjennomføres på Stiklestad Nasjonale Kulturhus (SNK) i etterkant av seniortreff samme dag.

Det har innen fristen 27.3.2024 ikke kommet inn forslag til andre saker som ønskes tatt opp på årsmøte.

Saksliste inklusive årsmøtedokumenter finner du her:

 1. Sakliste årsmøte 
 2. Årsmelding 2023
 3. Regnskap 2023

         Årsregnskap – resultat – balanse

         Revisors rapport         

 1. Handlingsplan 2024
 2. Budsjett 2024
 3. Valgkomiteens innstilling

StyretHei!

Kan du tenke deg å delta på et intervju etter Seniortreff eller Årsmøte?

2 sykepleierstudenter fra NTNU skal skrive en oppgave om ISFO og vår aktivitet overfor medlemmene. De ønsker å intervjue 4 medlemmer på Stiklestad 10.4.2024. Det må være noen som deltar aktivt og som har deltatt på flere av våre arrangementer de siste årene.

Kunne du/dere tenke dere å bli intervjuet av noen hyggelige studenter så ta kontakt med Randi når dere kommer på Stiklestad slik at hun kan sette dere i kontakt med studentene!

Tusen takk til dere som vil hjelpe til!


Seniorkino 17.4.2024

 

 


Hvilken av de har du mest lyst til å se? (Hvis du ikke klarer å bestemme deg kan du godt se alle 3)

Fredag 15. mars: Musikalen Bonnie & Clyde
De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv

 • Fargerik, storslått og kritikerrost musikal
 • Rått, fysisk og sterkt
 • Historien har blitt et kultfenomen
  Passer for ung og gammel – musikal- og danseinteresserte

Onsdag 20. mars: Hold kjeft det er Ibsen
Liv Gulbrandsen er en enestående formidler, det er en opplevelse i seg selv å høre henne fortelle historier.

 • En gripende, sterk og morsom fortelling om hennes bestemor, om klasseskiller og om Ibsen – passer godt på tvers av voksne generasjoner

Søndag 7. april: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr
En forestilling hvor barna lærer om livet, og de voksne lærer om barna. Ta med deg et barn på forestillingen og forstå mer av spillverdenen som facinerer dagens barn. 

 • En actionfylt barneforestilling – passer fra 6 år
 • Selveste Jonas Lihaug Fredriksen kjent TV-profil og Youtuber er med!

Kick-off for Digikafe og sosialt treffpunkt

DATO: 14.FEBRUAR KLOKKA 12-14

LEVANGER VIDEREGÅENDE SKOLE, ROM «SALEN»

En Digi- venn er en elev ved videregående skole du henvender deg til når du har spørsmål knyttet til bruk av digitale verktøy. Det kan være at du har en ny telefon du ikke helt har kommet i gang med å bruke? Eller lurer du på hvordan du finner og leser en nettavis? I tillegg får vi ei trivelig stund sammen på tvers av generasjoner.

Program:

Informasjon om prosjektet av Siri Bjerkan fra livsglede for eldre.

Informasjon om Digikafe av elever og lærere ved Levanger vgs.

Factsplat forteller om persontilpasset startside

Kaffe

Høres dette interessant ut? Kom på kick-off!

Meld din interesse ved å ringe eller sende ei melding til Marianne Reitan Trøite, lærer ved Levanger videregående skole: tlf 92015685.

Vi håper mange har lyst å delta! Vel møtt!

Hilsen oss i Helsefagarbeiderklassen, Levanger vgs

 

Nærmere informasjon: Kick-off møte

Velkommen til Seniortreff på Stiklestad 7.2.2024 kl 12.00

Adm.dir. på Norske Skog, Håvard Busklein, skal snakke om: Norske Skog – eventyret på Fiborgtangen – historie og fremtid

På Seniortreffet får vi også besøk av en klasse fra Levanger Videregående Skole som skal presentere prosjektet Livsglede for eldre

Velkommen på Seniortreff onsdag 10.1.2024 kl 12.00 på Stiklestad!


Seniorkino onsdag 17. januar 2024 på Verdal kino

Kl 11.30 viser vi Konvoi i Sal 1

«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig. Sommeren 1941 virket Hitlers krigsmaskin ustoppelig. Etter å ha underlagt seg store deler av Europa, invaderte Tyskland nå Sovjetunionen. De allierte ble tvunget til å hjelpe. Konvoier av lasteskip ble fylt til randen med krigsmateriell og begynte den farefulle ferden fra Island til Murmansk og Arkhangelsk. I Konvoi følger vi et norsk lasteskip på den dramatiske reisen. Under ferden splittes konvoien og de blir overlatt helt til seg selv. Uten noe form for militær bakgrunn står mannskapet nå ansikt til ansikt mot den tyske krigsmaskinen i det iskalde Nordishavet. Under ustoppelig angrep kjemper det unge mannskapet en kamp med livet som innsats for å få lasten frem, få en slutt på krigen og komme hjem.

Kl 12.00 viser vi Høstgule Blader i Sal 2

En hjertevarm og romantisk film satt i et tidløst sted, men med et bakteppe av Russlands invasjon i Ukraina.

Ansa (Alma Pöysti) er lavmælt, kanskje litt deprimert, og arbeider på en lokal matbutikk mens dagene grå dager både kommer og går. Holappa (Jussi Vatanen) jobber med sandblåsing av metall og tilbringer tiden med å røyke og opprettholde promillen, enten det er før, etter, eller under arbeidstid. En dag blir Holappa dratt med ut på karaokebar av kollegaen Houtari (Janne Hyytiäinen), og havner tilfeldigvis på bord ved siden av Ansa og hennes kollega. Blikk utveksles, og kjærligheten begynner så vidt å spire. Igjen lar Kaurismäki lyset skinne på litt sørgelige, oversette, introverte og stille karakterer, og holder skuespillet enkelt og sterkt nedtonet følelsesmessig. Kaurismäkis filmer har alltid dreid seg om situasjoner og ord fremfor sterke, synlige følelser og fysisk spenning. Likevel er det en enorm varme og kjærlighet overfor karakterene bak denne ofte kalde visuelle fasaden, og det er nettopp derfor Høstgule Blader er fylt med en følelse av medmenneskelighet, forståelse og håp.

Vi serverer som vanlig kaffe fra klokken 11 og ønsker varmt velkommen til en ny sesong med varierte filmtilbud hver tredje onsdag i måneden.

På vegne av kulturutvalget i ISFO Solveig Lunde Valbekmo og Brit Norberg