ISFo

Seniortreff 7.mai.

Seniortreff 7.mai.

Seniortreff på Stiklestad NKS TIRSDAG 7. mai kl. 12.00.

Krigshandlinger og uro i verden opptar oss alle, kanskje spesielt nå i maidagene, når vi kan feire Norges frihet og selvstendighet.

Derfor har vi fått Bernt Iver Ferdinand Brovold, til å holde et foredrag med tittelen: «Verdenssituasjonen sett fra Sul.»

Brovold er pensjonert generalløytnant fra Hæren, og hadde etter at han i 1979 ble uteksaminert ved Hærens Krigskole, flere nasjonale og internasjonale stillinger, før han ble pensjonist i 2014 – og deretter Suling.

De siste årene som yrkesaktiv var Brovold sjef for Militærmisjonen i NATOs hovedkvarter i Brussel. Tidligere var han sjef for Forsvarets operative hovedkvarter i Bodø og Generalinspektør for Heimevernet.

I foredraget på Stiklestad vil han komme inn på verdenssituasjonen med spesiell vekt på Russlands invasjon av Ukraina, samt NATOs betydning for stabilitet og fred.

Og ikke minst vil vi få en innføring i endringer og muligheter for NATO, Norge og Trøndelag, nå når Sverige og Finland er NATO-medlemmer.

Brovold har langt mer kunnskap om temaet enn det han kan få med i løpet av en liten skoletime. Derfor gjør vi en liten vri denne gangen, og åpner for noen få korte spørsmål etter foredraget. Dette blir spennende!

Det blir som vanlig et kulturinnslag, kaffe, brød og sosialt samvær.

Vi vil ha påmeldinga innen mandag 6. mai kl.12, fordi møtet er på TIRSDAG.

Om du har matallergi, meld fra om det, så Stiklestad kan lage mat til deg. Om du trenger skyss, meld fra det også, så skal vi ordne det.

Påmelding til ellenlov eller sms til 48248342.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400, husk å betale på meny: Seniortreff. Om du betaler for andre, husk å skrive hvem du betaler for.

Flott om du kan betale hjemme eller før du kommer til registrening, så går det raskere.

Du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995, gjerne på forhånd

Vel møtt til et nytt trivelig treff. Utvalg for Seniortreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *