ISFo

Seniortreff på Stiklestad 10.april kl 12.00

Seniortreff på Stiklestad 10.april kl 12.00

Seniortreff på Stiklestad NKS 10.april kl. 12.00.

Tema for aprilmøtet er « Svindel og sikkerhet» Vi har fått to fra Sparebank1 SMN og to fra politiet til å gjennomgå ulike former for svindel vi kan bli utsatt for og hva vi kan gjøre for å sikre oss mot dette.

Marit Jørpeland er banksjef i Sparebank1 SMN og har lenge jobbet med svindel og arbeider med hvordan banktjennester kan bli lettere og tryggere for kundene.

Tom Espen Weie jobber som fagansvarlig på Antisvindel i Sparebank1 SMN. Han har god oversikt over hvilke svindeltyper som foregår, og som banken får vite om gjennom sin daglige drift.
Hien My Do Vo og Tor Erik Gåsvær fra politiet, jobber som operative forebyggere i Innherred med kontorplass på Verdal.

De skal snakke om ulike typer svindel, hvordan man kan kjenne igjen metodene som brukes og hva man skal gjøre hvis man blir utsatt for svindel.

Dette er et viktig og aktuelt tema, ikke minst når svindlerne etter hvert også tar i bruk «kunstig intelligens». Vi håper dere kjenner deres besøkelsestid og tar turen til Stiklestad.

Vi vil ha påmeldinga innen tirsdag 9. april kl. 12.

Denne gangen skal vi være i mediarommet, som har plass til ca 120 deltakere om vi tar i bruk all plass, vi må derfor avvise de som melder seg på når det er fullt.

Om du har matallergi, meld fra om det, så Stiklestad kan lage mat til deg. Om du trenger skyss, meld fra det også, så skal vi ordne det.

Påmelding til ellenlov eller sms til 48248342.

Prisen er 175 kr for medlemmer og 275 for ikke-medlemmer.

Du kan Vippse til 123400, husk å betale på meny: Seniortreff. Om du betaler for andre, husk å skrive hvem det er.Flott om du kan betale hjemme eller før du kommer til registrening, så går det raskere.

Du kan også betale til bankkonto 4420 09 60995, gjerne på forhånd

Vel møtt til et nytt trivelig treff.
Utvalg for Seniortreff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *