ISFo

Arkiv 2021

Hei

Velkommen til digitalt seniortreff onsdag 3. februar kl 12.00. Denne gangen kommer Jostein Holmen og Hildegunn Eggen til oss med foredraget Olav Duun – helse og sjukdom. Foredraget er basert på Josteins bok Dagar til å leve, dagar til å døy: Med doktorblikk på helse og sjukdom i Olav Duuns dikting.

Det blir et interessant foredrag om sykdom og pandemier før i tida ved Jostein Holmen og opplesning fra Duuns bøker ved Hildegunn Eggen. Jostein og Hildegunn har laget dette opplegget spesielt for dere!

Etter foredraget blir det digital kaffe sammen. Finn deg en kaffekopp og bli med på samtalen, Jostein blir også med og kan svare på spørsmål.

Sist vi hadde digitalt seniortreff var det hele 210 som koblet seg opp og hørte på foredraget. Mange hørte det nok også sammen med andre (ektefelle, samboer eller venner) slik at det sannsynligvis var over 300 som fikk det med seg. På den digitale kaffen etterpå deltok 24 personer.

 Det er veldig enkelt å bli med. På onsdag morgen får dere en ny epost med 2 linker. Den ene  linken er til foredraget og den andre til den digitale kaffen etterpå. Det er bare å trykke på linken dere får på onsdag så blir dere med!

Beste hilsen

ISFO

Velkommen til digitalt seniortreff onsdag 6. januar 2021 kl 12.00!

Vi håper så mange som mulig blir med på vårt digitale seniortreff. Vi har vært så heldige å få Roger Rein til å gi oss et tilbakeblikk på spesielle hendelser i 2020

Roger Rein, ansvarlig redaktør i Innherred, har et nært forhold til Armenia. Da han ble utfordret til å holde et foredrag med et tilbakeblikk på 2020, valgte han å snakke om krigen mellom Armenia og Aserbajdsjan i fjor høst. Rein har flere besøk bak seg i dette området og har personlige bekjente som deltok i krigen i Nagorno-Karabakh. Dette blir en personlig betraktning rundt det som skjedde i et område som ikke ligger så langt unna oss, men samtidig ukjent for de fleste av oss.

Tittelen på foredraget er «2020 – og krigen jeg aldri glemmer».

På onsdag formiddag vil alle medlemmene i ISFO få tilsendt en epost med en link til foredraget. Det er bare å trykke på linken dere får tilsendt og så blir dere automatisk koblet opp enten dere bruker mobil, nettbrett eller en PC. Foredraget starter kl 12.00 presis og varer til ca 13.00.

Dersom du ønsker å ta en digital kaffe eller snakke sammen med andre så kan du etter foredraget koblet deg opp på en annen link til videokonferansesystemet Zoom så blir du koblet opp sammen med mange andre. Begge linkene får du i eposten på onsdag.

Velkommen på onsdag 6.1.2021 til både foredrag og eventuelt digital kaffe/samtale!

Nyttårshilsen

ISFO

Bildet:
Redaktør Roger Rein sammen med Nikol Pashinyan, statsminister i Armenia.