ISFo

Arkiv

Seniorquiz mandag 27. mars

Vi inviterer til seniorquiz 27. mars kl. 12-14 på LBAS (Levanger Bo og Aktivitetssenter).

Det er en lek om delvis unyttig kunnskap, hvor «artigfakta» kan være et stikkord. Mange deltakere er gjengangere, og det tolker vi som at de synes det er god underholdning. Sosialt er det jo også. Ingen dummer seg ut, men hender at noen lar seg rive med og lar konkurranseinstinktet slippe løs. De som lager spørsmålene prøver å variere vanskegraden, slik at alle skal ha rett svar på noen av spørsmålene, men så de legger de inn et par spørsmål som nesten ingen finner rett svar på. Vi har visning av spørsmål og svar på skjerm, som kanskje fører til at vi lærer noe av det. Vi liker å tro at vi driver voksenopplæring.

Det skal visstnok være sunt for vår mentale helse å bryne seg litt, så vi bidrar til å holde demensen litt på avstand. Hjernen må trimmes den også. Forskning viser at aktiviteter som quiz bidrar til å beholde mental helse bedre.

Vi har bra oppmøte, men det er plass til flere. For å gjøre klar antall bord, og for å bestille servering, ber vi om påmelding ved å sende e-post til studie(at)innherredseniorforum. Vi tar 70 kr for kaffe (og premier), som bes helst betalt med Vipps ved oppmøte.

Spørsmål og svar fra siste quiz ligger nedenfor. Test deg selv og de som måtte være rundt deg.

Hilsen Kjetil Vatn – på vegne av quizgjengen

Seniorquiz februar 2023.pdf