ISFo

Seniorquiz mandag 27. mai – med bløtkake!

Seniorquiz mandag 27. mai – med bløtkake!

Da har vi kommet til sesongens siste quiz, som foregår på LBAS mandag 27. mai kl. 12-14. Etter det blir det sommerpause til september.

Seniorquiz er en veldig uhøytidelig lek med fakta. En del av det som det spørres om kan være lite viktig, men likevel ganske artig. Og det gjør godt for oss seniorer å få i gang hjernen, for det skal visstnok være med på å bremse den mentale aldringen. De som lager spørsmålene er veldig bevisst på å variere vanskegraden, så det blir noe som alle vet svaret på og noe er mer krevende. Og det svares som et lag, så ingen enkeltperson behøver å føle egen mangel på viten, men alle bidrar.

Deltakerne finner seg selv et bord med andre deltakere å diskutere spørsmålene med, så det er også en bra sosial aktivitet. Det er ingen faste lag, men enkelte bord har en kjerne som kan gå igjen. Beste lag får en kaffepremie.

Vi pleier å vise både spørsmål og svar på veggen, og gir da forklaringer på svarene så de kan huskes, og som noen ganger er litt «artigfakta». Deltakerne påstår at dette gjør det hele underholdende og faktisk også litt lærerikt. Vi driver på sett og vis med voksenopplæring. Spørsmål og svar fra siste quiz er vedlagt. Prøv dere selv!

Denne gangen serverer vi kaffe med bløtkake (!), så for å bestille omtrent rett mengde, samt innrede lokalet med passende antall bord/grupper, ber vi om PÅMELDING, senest dagen før quizen ved å sende en e-post til studie@innherredseniorforum . Vi tar 70 kr per person, som helst betales med Vipps ved oppmøte.

På vegne av quizgjengen

Kjetil Vatn

Seniorquiz 2024 – april.docx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *